Vrachtwagenchauffeur

Internationaal containervervoer
Met Your Transport Worker ben ik in te huren als freelance vrachtwagenchauffeur voor het beroepsgoederenvervoer in Europa. 
Op mijn 18e legde ik de basis voor dit mooie vak, toen ik als bijrijder IKEA goederen bezorgde bij particulieren.
Het heeft mij gemaakt tot wie ik nu ben: een zeer ervaren vrachtwagenchauffeur met de juiste papieren en diploma's. Naast rijbewijs B, C en E ben ik ook in bezit van de NIWO Euro vergunning. De NIWO Euro vergunning is verplicht voor freelance vrachtwagenchauffeurs in het beroepsgoederenvervoer. Zo lopen opdrachtgevers niet aan tegen onverwachte problemen of eventuele boetes.
Veel van expertise ligt bij het Internationale containervervoer. Al sinds 2008 heb ik ervaring met het vervoer van en naar alle grote containerterminals. Ik heb zowel een CargoCard als ook een Alfa pas op mijn naam geregistreerd staan. Deze 2 passen stellen mij in staat om zonder de aanschaf van dure dag passen of andere logistieke hoofdbrekens snel en flexibel zeecontainers op te halen en af te leveren in de grote havens in Nederland en België.
 
Vervoer van licht en geluid
Als freelance vrachtwagenchauffeur ben ik ook in te huren voor het leveren van licht- en geluidsapparatuur. Ter plaatse help ik met het laden en lossen van de apparatuur en kan ik op verzoek als stagehand zorg dragen voor de volledige op- en afbouw van evenementen.
Zo is het ook mogelijk om mij in te huren voor een volledige nationale of internationale tour van artiesten. Ik draag dan zorg voor het vervoer en de veilige, snelle levering van alle benodigde tourapparatuur, waar dan ook in Europa.
Jarenlang heb ik als internationaal vrachtwagenchauffeur gereden door Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Ik vind het dan ook geen enkel probleem om voor langere tijd van huis te zijn.
 
Bevoorrading van supermarkten
Daarnaast ben ik al vele jaren in te huren als vrachtwagenchauffeur voor het bevoorraden van supermarkten en overige distributievervoer door heel Nederland.  Het veilige en schadeloos manoeuvreren van grote opleggers op locaties waar de ruimte beperkt is, gaat mij dan ook zeer goed af.
Freelance vrachtwagenchauffeur
Bent u op zoek naar een freelance vrachtwagenchauffeur die betrouwbaarheid, punctualiteit, snelle levering en onberispelijk rijgedrag als belangrijke kwaliteiten heeft, dan bent u bij mij aan het juiste adres.