Referenties

Opdrachtgever:
ID&T
Naam:
François Maas
Functie:
Project manager

Het mooiste aan Ben is dat hij altijd zo gedreven is. Wat hij je beloofd, dat maakt hij ook waar. Dat maakt hem zo’n mooi persoon. Het draait bij Ben om passie en hij staat altijd voor je klaar.

Opdrachtgever:
ISP
Naam:
Ray Oosendorp
Functie:
Organisator

Ben doet zijn werk fantastisch. Hij is Overijverig. Wanneer je hem als stage manager inzet, dan hoef je je nergens zorgen over te maken. Hij denkt aan alle details.

Opdrachtgever:
Lunatic
Naam:
Patrick de Rooij
Functie:
Artiest

Regelmatig heb ik voor mijn optredens YourEventWorker ingehuurd om mij naar diverse evenementen en festivals te brengen. Dit is mij zeer goed bevallen vooral door het feit dat Ben erg meegaand, accuraat en stipt op tijd is. Hij doet er dan ook alles aan om je tijdens de rit van alle gemakken te voorzien. Wat voor mij ook een groot pluspunt betreft, is dat hij diverse drankjes aanbiedt. Van flesjes water, tot cola, redbull of Bacardi. Ik ben daarom zeer te spreken over YourEventWorker en zal zeker in de toekomst zeker vaker een beroep op hem doen. Een harde werker, een doorzetter en vooral een prettig persoon!

 

Opdrachtgever:
Dance2Eden
Naam:
Alex de Ras
Functie:
Creative Director

‘’Ben komt goed voorbereid naar evenementen toe en neemt zijn werk erg serieus. We zijn erg tevreden over hem als stagemanager.’’

Opdrachtgever:
FlashLight
Naam:
Geert Litjens
Functie:
Transport Planner

Mijn bevindingen met Ben zijn uitermate positief. Ben is iemand die oplossing gericht denkt en werkt. Ben is altijd op tijd, zeer flexibel en duidelijk, zowel naar mij als naar mijn klanten. Ben zijn kwaliteiten liggen voor mij vooral op het besturen van een vrachtwagen of trekker/trailer combinatie. Dit doet Ben goed en schadevrij. Ook communicatief is Ben vooruitstrevend. Hij belt voor aanvang van de opdracht wat van hem verwacht wordt wat hij moet doen en voert dit ook zo uit. Hij houdt contact als er eventueel wat consignaties zijn en probeert dit professioneel op te lossen. Ik heb in de jaren dat Ben voor mij werkt alleen nog maar goede referenties en hoop nog lang van zijn diensten gebruik te mogen maken. Hij wordt bijna wekelijks door mij gevraagd om voor mij te komen rijden. Ben heeft zijn zaken goed geregeld en is voor zover ik weet nog steed bezig om zijn kennis op het vakgebied uit te breiden met opleidingen en dergelijke. Kortom mijn ervaring en de kwaliteiten van Ben zijn zeer lovend. Ik kan u dan ook ten zeerste adviseren om Ben in te huren voor uw bedrijf.

Opdrachtgever:
Miss Hysteria
Naam:
Malin Kolbrink
Functie:
Artiest

Ik ken benjamin als een trouwe kracht die al geruime tijd aanwezig is in de scene! Vanuit zijn wilskracht heeft zich doorontwikkeld en zijn werkzaamheden uitgebouwd. Ik vind het fijn om te weten dat er altijd iemand klaarstaat die last minuten kan zorgen voor vervoer en alles wat een artiest nodig heeft. dat vind ik zeer prettig in de samenwerking. Als er iets moet gebeuren vraag ik Benjamin omdat ik weet dat het dan goed gebeurt.
Ik zie Benjamin als een professionele kracht die alles in huis heeft om te voorzien in een breed scala aan werkzaamheden.

Opdrachtgever:
Cyndium
Naam:
Patrick Salvini
Functie:
CEO

‘’Wij kwalificeren YourEventWorker als zeer goed. Ben is hardwerkend, zeer betrouwbaar en zijn positieve houding heeft altijd een heel positief effect op artiesten. Mede dankzij zijn unieke, handige Flighcase zorgt Ben er te allen tijden voor dat het er backstage spik en span uitziet.’’

Opdrachtgever:
BKJN Events
Naam:
Fabian Bakker
Functie:
CEO

Ben Renes werkt al jaren op freelance basis voor onze organisatie, zijn gedrevenheid en enthousiasme weet hij uitstekend te doseren tot een professioneel niveau. Hij staat altijd voor ons klaar en volbrengt elke opdracht naar tevredenheid. Zijn sterke punten zijn, altijd gefocust, serieus, aanpak mentaliteit en vriendelijkheid. We kunnen Ben dan ook van harte aanbevelen aan andere organisaties.